НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО
Podcasts Home2021-12-01T08:06:44+00:00
Avada Podcasts Icon

ДискусииПодкастиНастани Женско претприемништво

Дискусии, Business
& Wellbeing Podcasts

ЕДУКАТИВНИ И АФИРМАТИВНИ СОДЖИНИ ЗА ДЕЛОВЕН РАСТ И РАЗВОЈ

Женско претприемништво
WE РАДИО

WE радио содржи промоција на дискусии, тематски и секторски групи, самити како и подкасти на жени претприемачи, амбасадори и членки вклучени во женското претприемаштво.
WE радио опфаќа и промоција на сите организации од јавниот и невладиниот сектор вклучени во Националната Платформа за Женско Претприемништво.

Во тренд

Истражете ги најновите содржини

ЕПИЗОДА 108 – АНА УРДИНОВА

December 3rd, 2023|Гласот на жените претприемачи|

Слушајте WERADIO и на: ТРАНСКРИПТ НА ЕПИЗОДАТА АНА УРДИНОВА ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО НОВО ИЗДАНИЕ НА РАДИО ПОТКАСТОТ НА WERADIO, ПОТКАСТ НА НАЦИОНАЛНАТА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО. НОВА ЕПИЗОДА ,

ЕПИЗОДА 26 – КАТЕРИНА ЗЛАТАНОВСКА ПОПОВА

December 3rd, 2023|Невладините организации поттик за развој на жените претприемачи|

Слушајте WERADIO и на: ТРАНСКРИПТ НА ЕПИЗОДАТА КАТЕРИНА ЗЛАТАНОВСКА ПОПОВА ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО УШТЕ ЕДНО НОВО ИЗДАНИЕ НА РАДИО ПОТКАСТОТ НА WERADIO, ПОТКАСТ НА НАЦИОНАЛНАТА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО.

ЕПИЗОДА 14 – МИРЈАНА ЛАЗАРОВА ТРАЈКОВСКА

December 2nd, 2023|Јавниот сектор подршка за женското претприемништво|

Слушајте WERADIO и на: ТРАНСКРИПТ НА ЕПИЗОДАТА МИРЈАНА ЛАЗАРОВА ТРАЈКОВСКА ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО УШТЕ ЕДНО ИЗДАНИЕ НА РАДИО ПОТКАСТОТ НА WERADIO, ПОТКАСТ НА НАЦИОНАЛНАТА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО. ЕДНА

ЕПИЗОДА 27 – СЛАЃАНА ТАСЕВА

December 2nd, 2023|Невладините организации поттик за развој на жените претприемачи|

Слушајте WERADIO и на: ТРАНСКРИПТ НА ЕПИЗОДАТА СЛАЃАНА ТАСЕВА ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО НОВО ИЗДАНИЕ НА РАДИО ПОТКАСТОТ НА WERADIO, ПОТКАСТ НА НАЦИОНАЛНАТА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО. УШТЕ ЕДНА НОВА

ЕПИЗОДА 107 – ВАЛЕНТИНА СТЕФАНОВСКА

November 27th, 2023|Гласот на жените претприемачи|

Слушајте WERADIO и на: ТРАНСКРИПТ НА ЕПИЗОДАТА ВАЛЕНТИНА СТЕФАНОВСКА ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО НОВО ИЗДАНИЕ НА РАДИО ПОТКАСТОТ НА WERADIO, ПОТКАСТ НА НАЦИОНАЛНАТА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО. ВО ФОКУСОТ НА

ЕПИЗОДА 13 – МАЈА МОРАЧАНИН

November 27th, 2023|Јавниот сектор подршка за женското претприемништво|

Слушајте WERADIO и на: ТРАНСКРИПТ НА ЕПИЗОДАТА МАЈА МОРАЧАНИН ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО НОВО ИЗДАНИЕ НА РАДИО ПОТКАСТОТ НА WERADIO, ПОТКАСТ НА НАЦИОНАЛНАТА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО. ПОТРАГАТА ПО УШТЕ

Пребарајте низ нашите СодржиниОбјави

Пронајди

Also Available On

Our podcast content is also available on the following platforms:

Google Podcasts

Google

TuneIn Podcasts

TuneIn

Stitcher

Stitcher

Radio Public Podcasts

RadioPublic

Castbox Podcasts

CastBox

iHeartRadio Podcasts

iHeartRadio

Нови содржини директно во твојот inbox

Внеси емаил адреса и остани информиран

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Проектот е имплементиран од:

Go to Top