НАЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЖЕНСКО ПРЕТПРИЕМНИШТВО
Најнова епизода2022-08-25T10:22:54+00:00

Најнова епизода

ЕПИЗОДА 57 – АЛЕКСАНДРА КИРИЛОВА

Соработници

Татјана Гогоска

НОВИНАР, МАГИСТЕР ПО КОМУНИКАЦИСКИ НАУКИ

Се наоѓате на адресата на Радиото за женско претприемништво од Националната платформа . Тука сте на фрекфенцијата на поткастите кои својот простор и време го посветуваат на жените кои биле доволно храбри, инвентивни и организирани да почнат сопствен бизнис. Се надеваме дека ќе уживате во содржините што ќе одберете да ги слушнете, а верувајте изборот е голем. И секако ќе бидете горди со успесите на храбрите жени.

Национална платформа за женско претприемништво

Главната цел на проектот е зајакнување на капацитетите на граѓанските организации за креирање предлог јавни политики и застапување во областа на женското претприемништво, со спој на постојните мрежи во единствена платформа што ќе претставува интерес на жените претприемачи на сите нивоа.
WE радио, како дел од овој проект, содржи промоција на дискусии, тематски и секторски групи, самити како и подкасти на жени претприемачи, амбасадори и членки вклучени во женското претприемаштво.

Гласот на жените претприемачи

Гласот на жените претприемачи

View Full Series

Јавниот сектор подршка за женското претприемништво

Јавниот сектор подршка за женското претприемништво

View Full Series

Невладините организации поттик за развој на жените претприемачи

Невладините организации поттик за развој на жените претприемачи

View Full Series

Нови содржини директно во твојот inbox

Внеси емаил адреса и остани информиран

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Проектот е имплементиран од:

Go to Top